Bästa sättet att hyra ut din lokal och sälja din fastighet

Hitta rätt hyresgäst eller köpare redan idag

Enkelt administrationsverktyg

Med vårt smarta och enkla administrationsverktyg får du full koll på alla dina annonser och kan lätt lägga till nya. På max 2 minuter har du greppat hur det funkar, vi lovar.

All statistik du behöver

Utan statistik - ingen aning. Därför serverar vi dig detaljerad statistik om alla dina annonser så att du kan ha järnkoll på hur det går för dig och vad du kan förbättra. Du kan se exakt vilka som tittar på ditt objekt och allt annat som är värt att veta.

Smidigt CRM med smart leadshantering

Så fort någon är intresserad av din annons plingar det till i din e-posts inkorg. I det inbyggda CRM-systemet kan du sedan få tydlig överblick över alla som visat intresse för ditt objekt.

Maxa annonsen med flera slags multimedia

Bra bilder säljer mer än något annat. Punkt. Därför kan du självklart ladda upp både bilder, videoklipp, planskisser och 3D-visningar till dina annonser. Allt för att just din annons ska bli så attraktiv som möjligt för de som letar lokal.

Alla dina mäklare på ett ställe

Du får överblick över alla mäklare som jobbar med dina objekt. Det betyder att du kan säga hejdå till besvärliga vakanslistor - mäklarna får en notis i samma sekund som du lägger till dem på objektet eller när objektet tas bort.

Matchar du bäst så syns du bäst

Hos oss går det inte att köpa sig till en bättre placering i söklistan. Är det din annons som bäst matchar en sökning, då är det självklart också du som syns bäst. Att användarna ska hitta vad de letar efter är alltid prio 1 - och för dig betyder det fler relevanta kontakter. En äkta win-win.

Vi funkar med alla stora fastighetssystem

Newst funkar med allt och alla. Vi är med andra ord fullt integrerade med alla stora fastighetssystem, exempelvis Lime, Vitec, Capifast och FasAD, Mspecs. Koppla ihop dig med oss, klart! Bara att börja lägga upp annonser direkt via ditt eget system. Supersmidigt.

Pröva Newst

Hyr ut och sälj snabbare med Newst