Flexibla lokaler
17 Jun 2020 Att hyra
Flexibla lokaler
Covid-19-utbrottet har medfört konsekvenser i samtliga delar av samhället och fastighetsbranschen är inget undantag. Det är hög tid att branschorganisationerna tar ett gemensamt ansvar för problematiken som uppstår vid lågkonjunkturer. Som hyresgäst och fastighetsägare delar vi på ansvaret att reformera dagens hyresmodell med konkreta lösningar.
Hitta rätt lokal att hyra
15 Jun 2020 Att hyra
Hitta rätt lokal att hyra
När du letar efter en ny lokal för din verksamhet är det viktigt att identifiera målsättningen med det utrymme du söker. Genom en utförlig och smidig sökfunktion underlättar vi på Newst lokalsökandet. Det är i sektionen ”lokalsökande” som dina krav matchas med marknadens fastighetsutbud. Vi hjälper företagare hitta relevanta lokaliteter runt om i Sverige och sammanför hyresvärdar med potentiella hyresgäster. För att ytterligare underlätta sökprocessen är det viktigt att identifiera syftet med den nya lokalen. Nedan följer frågeställningar och tänkvärda aspekter vilka kan vara behjälpliga i jakten på den lokal som passar din organisation och verksamhet.
Hyra nybyggda kontor – digitalt och i lågkonjunktur?
22 Apr 2020 Att hyra
Hyra nybyggda kontor – digitalt och i lågkonjunktur?
Fungerar det att hyra nybyggda kontor oavsett konjunktur? Hur gör man när man bara kan träffas digitalt? Sandra von Lüders är uthyrningsansvarig på Midroc och delar med sig av sina bästa tips.Den som funderar på att flytta till ett nybyggt kontor har en del att fundera över. Funkar förhyrning som det ska om man bara kan ses digitalt? Funkar det i en befarad lågkonjunktur?
Tillfällig rabatt för hyreskostnader - COVID- 19
31 Mar 2020 Att hyra
Tillfällig rabatt för hyreskostnader - COVID- 19
Under en presskonferens den 25 mars presenterade regeringen tillsammans med Centerpartier och Liberalerna ytterligare ett Corona-krispaket för att minska konsekvenserna av Covis-19 utbrottet. Ett av presenterade förslagen innebär att staten ska bära en del av den nedsatta hyran för de mest drabbade branscher.
Viktiga saker att tänka på när du söker eller hyr lokal till ditt företag
20 Mar 2020 Att hyra
Viktiga saker att tänka på när du söker eller hyr lokal till ditt företag
När man driver ett företag är många gånger lokalen och placering av den en viktig faktor för framgång. Men jakten på den perfekta lokalen är inte alltid lätt och det finns mycket saker att tänka på innan kontraktet ska skrivas på. Förutom sökandet av en ny lokal finns det även många faktorer att tänka på när kontraktet väl är påskrivet. För att du och ditt företag ska kunna hitta den bästa lokalen och slippa onödiga kostnader har vi listat de vanligaste missarna många företag gör när de söker eller hyr lokal.
Fem fördelar med att hyra ett nybyggt lager
09 Mar 2020 Att hyra
Fem fördelar med att hyra ett nybyggt lager
Det finns en del att tänka på när behovet av större lagerutrymme uppstår. Ska man hyra in sig i en äldre fastighet? Ska man titta på mer moderna lager eller ska man bygga den anläggning som bäst motsvarar behoven?
12 steg för en lyckad lokalflytt [Gratis PDF-mall]
31 Jan 2020 Att hyra
12 steg för en lyckad lokalflytt [Gratis PDF-mall]
Att behöva flytta eller expandera med en till lokal är oftast förknippat med en känsla av spänning. Företaget mår bra och visar god tillväxt, eller så är det dags att expandera till nya marknader. Detta motiverar både medarbetare som ledare. Men det finns mycket som kan komma in och förstöra den känslan. För att undvika detta följer här ett par råd.
Coworking spaces fortsätter öka i popularitet
13 Dec 2019 Att hyra
Coworking spaces fortsätter öka i popularitet
Under de senaste åren har det pågått en spännande utveckling på kontorsmarknaden. Vi har kunnat se hur nya kontorslösningar som Coworking spaces vuxit fram för att kunna tillfredsställa behoven hos både dagens och morgondagens företag och medarbetare. En utvecklingsriktning som kommer att fortsätta under de kommande åren.
Vad gäller vid andrahandsuthyrning?
18 Nov 2019 Att hyra
Vad gäller vid andrahandsuthyrning?
Går du i tankar att hyra ut din verksamhetslokal i andra hand? Läs mer och vad som gäller vid uthyrningen. Advokatfirman Glimstedt förklarar vad som gäller vid andrahandsuthyrning av din lokal.
Hyra kontor i Malmö?
18 Nov 2019 Att hyra
Hyra kontor i Malmö?
Söker du kontor i Malmö? Hur ser kontorsmarknaden ut och vilka är utvecklingsområdena? I denna artikel kan läsa mer om hur hyresmarknaden ser i ut i Malmö. Du kan också ta del av generella tips för din nästa etablering.

Den här webbplatsen använder kakor för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse. Las mer om cookie policy.