Ljus, trivsam lokal med ett högt och inbjudande hörnläge. Yteffektiv planlösning. Bästa läget nära de stora trafiklederna och köpcentrum 421!

Telefon: ****
Alla fält är obligatoriska

Beskrivning

Ljus, trivsam lokal med ett högt och inbjudande hörnläge. Yteffektiv planlösning. Bästa läget nära de stora trafiklederna och köpcentrum 421!

Via den pampiga entrén når man det rymliga trapphuset. Hiss finns i fastigheten och lokalen är belägen på plan 2. Innanför dörren till lokalen finns en avhängningsplats för ytterkläder direkt till höger. Härifrån nås även två badrum, varav det ena badrummet är handikappanpassat. En passage/mindre korridor leder oss vidare in i lokalen. Till vänster finns idag fem kontorsrum, två av dessa är i större storlek. På motsatt sida av passagen finns ett trivsamt kök med plats för matbord. Vägg i vägg med köket finns ett stort förråd med plats för skrivare, kopiator med mera, via köket finns även en mindre förvaringsyta. Vidare finns ett stort inbjudande rum med flertalet fönster. Här har man ett högt och insynsskyddat läge i huset. Rummet är placerat på hörnet av fastigheten och här har man ett behagligt ljusinsläpp. Tidigare hyresgäst har använt detta rum som ett showroom, en öppen kontorsyta eller likande kan dock även inrymmas beroende på den verksamhet som ska bedrivas. Byggår: 1991

Ytor

Lokalens yta

Byggnader

Byggnadsinformation

Tekniska detaljer

Detaljer

Kommunikationer

Närområdet