Kontor

BusinessHUB Marievik/Liljeholmen ger dig en inspirerande arbetsplats

Årstaängsvägen 21C, Stockholm

Nyckelfakta

Area

400 m²

Hyra

Hyresnivå på förfrågan

Tillträde

Enligt överenskommelse


Lokalen

Sammanfattning

Beskrivning

- Inga investeringskostnader, möbler ingår, internetuppkoppling, utskrifter, kaffemaskin. - Konferens- och samtalsrum med uppkoppling till skärm . - Enkelt att hyra och snabb inflyttning och flexibilitet. - Stort pentry med all utrustning i avkopplande loungemiljö. Stockholms södra knutpunkt i sjönära områden Marievik ligger centralt på Liljeholmen, en egen stadsdel med bekväm närhet till Hornstull och Södermalm. Området har en mix av kontorsfastigheter, service och bostäder. Välkomna till oss på BusinessHUB.

Nyckelord

Anpassningsbar, Kontor, Kontorshotell, Flexibel, Inspirerande, Liljeholmen, Marievik, BusinessHUB

Kan även fungera som

Co-working, Enskild plats, Kontorshotell, Rum

Service

Kök/pentry
Parkering
Mötesrum
WC
Konferens
Skyltläge
Cykelrum

Ytor

Lokalens yta

Total area

400 m²


Byggnader

Tekniska detaljer

Antal våningar som fastigheten utgör

1

Antal existerande rum

200 st

Våningsplan

1

Hiss finns

Byggnadsinformation

Fastighetsbeskrivning

Planlösning: Öppna fräscha lokaler, härlig arbetsmiljö! Både stora och mindre konferensrum som bokas via vårat nätverk. Parkering: Finns i fastigheten och samt i området. Ventilation: Ja Uppvärmning: Ja


Detaljer

Kommunikationer

Kommunikationer

På promenadavstånd ligger knutpunkten Liljeholmen med tunnelbana, tvärbana och bussar och det tar ca 10 min in till Stockholms city. I närliggande Årstaberg finns pendeltåg. Med bil tar du dig direkt ut på E4 och E18. gång - och cykelvägarna mellan city och Marievik samt vidare söderut är väl utbyggda. Vi är strategiskt belägen vid Södertäljevägen och Liljeholmsbron. Alldeles runt knuten finns natur och promenadstråk längs Liljeholmskajen. Parkering för bil, cykel finns båda i fastighetens källarplan och i ett gemensamt fristående garage.

Närområdet

Service

Ett sjönära område där du finner ett brett utbud av närservice så som pressbyrå, gym, frisör, bank, kemtvätt, restauranger och caféer. Ett par minuters promenad bort ligger Gallerian Liljeholmstorget som erbjuder 90 butiker och restauranger. På andra sidan bron ligger Hornstull där Tantolundens gröna naturområden finns. I Hornstull finner du stora utbud av butiker, restauranger, barer och service.

Området

Marievik ligger centralt i Liljeholmen, en egen stadsdel med bekväm närhet till Hornstull och Södermalm. Området Marievik har en mix av kontorsfastigheter, service och bostäder med vacker utsikt över Årstavikens vatten. Marievik ligger längs omtyckta Liljeholmskajen som idag är ett av Stockholms större bostads- och kontorsområden. Här finns en mix av nationella och internationella företag. Det gröna och livliga området ligger precis intill den härliga strandpromenaden runt Årstaviken. Nära till Liljeholmscentrum, och på andra sidan Liljeholmsbron har du hela Hornstulls och söders utbud av butiker och restauranger.


Ekonomi

Inkluderat i hyra

Inkluderat i hyran

El, Fastighetsskatt, Kaffe, Konferens, Möbler, Värme, Vatten

En annons från

BusinessHub bonhagen AB
BusinessHub bonhagen AB
www.businesshub.se

Låt hyresvärden gör jobbet!

Registrera ditt lokalbehov och låt hyresvärden komma till dig.

Det är gratis!

Skapa mitt första sökuppdrag

Den här webbplatsen använder kakor för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse. Las mer om cookie policy.