Kontor

Kista Bright

Finlandsgatan 36, Kista

Nyckelfakta

Area

1 000-14 000 m²

Hyra

Hyresnivå på förfrågan

Tillträde

Enligt överenskommelse


Lokalen

Sammanfattning

Beskrivning

Lokalen är uppdelad i fem våningsplan som alla omges av glaspartier som skapar ljus och rymd vilket ger en härlig kontorsmiljö att verka i. Den uppglasade entrén i markplan välkomnar personal och besökare in i en stor entrélounge med bemannad reception och där du också har tillgång till en mängd conciergetjänster. Här finns en generös extern mötesdel med konferens- och mötesrum i varierande storlekar med tillhörande ytor för paus. I markplan finns även en hörsal med 150 platser och en restaurang och café. Här finns även fullutrustat gym med bastu, pingis och yta för innebandy, fotboll etc. Gyminstruktör en gång per vecka. De övre våningsplanen utgörs av öppna kontorslandskap kring mittkärnor med mindre samtals- och mötesrum, serviceytor, kaffestationer och wc-grupper. Den öppna planlösningen skapar stor flexibilitet, där skrivbordplatser kan varieras med exempelvis projektytor och spontanmöten. För att lokalen ska passa ert behov, så anpassar vi den tillsammans med er innan inflyttning. I en kreativ workshop kommer vi fram till ändamålsenliga lösningar och detaljer som skapar just ert drömkontor. Det bästa av allt, detta gör vi utan att det behöver kosta er något extra.Ytor

Lokalens yta

Total area

14 000 m²

Minsta area (KVM)

1 000 m²


Detaljer

Kommunikationer

Kommunikationer

Kista Bright ligger i ett utmärkt kommunikationsläge. Åker du bil har du närhet till både E4 och E18, härifrån tar du dig till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Till och från flygplatserna tar du dig även lätt med flygbuss. Förbifart Stockholm kommer att gå från dagens E 4/E 20 i Kungens kurva i söder till Kista Bright och Häggvik norr om Stockholm. När den är klar kommer det att ta bara 15 minuter från Kungens kurva med bil eller buss. Kontoret ligger ca 350 meter från Akalla tunnelbanestation och det tar 20 minuter från T-Centralen. T-banan förlängs norrut till Barkarby station med tillgång till pendeltåg (2026) och till Nacka och Hagsätra söderut (2030). Härifrån går även bussar mot Spånga, Mörby, Sollentuna, Vällingby & Jakobsberg. För dig som tar cykeln till jobbet finns det cykelbanor i alla riktningar. Cykelvänlighet är något vi prioriterar och alla våra hyresgäster har tillgång till cykelparkering.

Närområdet

Service

I Kista Bright rymmer all tänkbar service som t.ex. receptionist, caféer, restauranger och konferenstjänster. Vårt nybyggda gym finner du på Finlandsgatan 10, här erbjuds våra hyresgäster möjlighet att träna kostnadsfritt i anslutning till sitt arbete. Gymmet är utrustade med löpband, cyklar, fria vikter, träningsmaskiner och en motionssal för mindre aktiviteter i grupp. I närområdet finns fler restauranger, bensinstation med minilivs, två välkända snabbmatskedjor samt Good Morning Hotell. Vi vill att det ska vara bekymmersfritt för dig att hyra av FastPartner. Därför har vi för området tagit fram en egen shuttle bus som kostnadsfritt tar dig som hyresgäst till och från Kista Galleria på 5 minuter under lunchtid mellan kl. 11.00 - 13.00. I Kista Galleria hittar du 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, och O´Learys med bl.a. bowling & gokart. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud med post, vårdcentral, tandläkare och mycket mer.

Området

I Kista Bright är känslan global, heterogen och stimulerande. När du flyttar hit hamnar du i händelsernas centrum, med grannar som är några av landets mest innovativa och framgångsrika företag. De är internationellt orienterade, med hög omsättning och lockar högutbildade människor. Men Kista är så mycket mer, det är ett ställe där människor, företagare, specialister, invånare, studenter och affärsresenärer möts. Det jättelika naturreservatet har du in på knuten men även närheten till Arlanda, Bromma och centrala Stockholm.

En annons från

Fastpartner ABwww.fastpartner.se

Låt hyresvärden gör jobbet!

Registrera ditt lokalbehov och låt hyresvärden komma till dig.

Det är gratis!

Skapa mitt första sökuppdrag

Fler annonser från Fastpartner AB

Se alla annonser från Fastpartner AB
Maskingatan 8, Arlandastad, Kontor
KÖ
Maskingatan 8, Märsta

Flexibel och rimlig kontorslokal

Hyresnivå på förfrågan

545

Fyrisborgsgatan 3, Uppsala, Kontor
Kontor
Fyrisborgsgatan 3, Uppsala

Trevlig kontorslokal i fastighet med bästa läget ut med ut med Tycho Hedens Väg

Hyresnivå på förfrågan

398

Bristagatan 16, Arlandastad, Lager/logistik
LI
Bristagatan 16, Märsta

Lager-, industri lokal

Hyresnivå på förfrågan

251

Finlandsgatan 36, Kista, Kontor
Kontor
Finlandsgatan 36, Stockholm

Fastoffice Kista Bright

Hyresnivå på förfrågan

12-25

Finlandsgatan 48, Kista, Övrigt
ÖK
Finlandsgatan 48, Kista

Kista Bright

Hyresnivå på förfrågan

251

S:t Olofsgatan 11B, Uppsala, Kontor
Kontor
S:t Olofsgatan 11B, Uppsala

150 kvm kontor mot gågatan

Hyresnivå på förfrågan

150

Se alla annonser från Fastpartner AB

Fler liknande lokaler i närheten

Se alla liknande lokaler
Kistagången 21, Kista, Kontor
Kontor
Kistagången 21, Kista

Kistagången 21

1 300 kr/kvm/år

25-15 000

Isafjordsgatan 22, Kista, Kontor
Kontor
Isafjordsgatan 22, Kista

Isafjordsgatan 22

Hyresnivå på förfrågan

1-20

Kronborgsgränd 15, kista, Kontor
Kontor
Kronborgsgränd 15, Stockholm

Kronborgsgränd 15, Kista

Hyresnivå på förfrågan

3 158

Kronborgsgränd 7, kista, Kontor
Kontor
Kronborgsgränd 7, Stockholm

Kronborgsgränd 7, Kista

Hyresnivå på förfrågan

1 437

Torshamnsgatan 27, Kista, Kontor
KÖ
Torshamnsgatan 27, Stockholm

Ledigt kontor för 4-8 personer!

Hyresnivå på förfrågan

29

Kistagången 20B, Lediga lokaler i Stockholm, Kontor
Kontor
Kistagången 20B, Stockholm

Kistagången 20B

Hyresnivå på förfrågan

10-50

Se alla liknande lokaler
vitec-track-script

Den här webbplatsen använder kakor för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse. Las mer om cookie policy.