Telefon: ****

Beskrivning

Under 2018/2019 genomgår huset en omfattande utveckling, renovering och ombyggnation. Varje våningsplan har en entrédel som är öppen mot den inglasade ljusgården med utsikt mot Götaälv. Ljusgården och bottenplanet kommer erbjuda ett rikt serviceutbud och i källaren finns även två separata duschutrymmen med tillhörande bastu. Här skapar vi moderna kontor för framtiden. Etablera er i ett mycket strategiskt läge med närhet till både Centralstationen och Nordstan.

Fastigheten ligger i en unik miljö med närhet till både älv och stadsliv. Lokalen är 535 m2och hyresgästen har möjlighet att påverka planlösningen helt utifrån deras behov.

Beskrivande ord

Rikt serviceutbud

Nyrenoverat

Modern

Entrédel per våningsplan

Bastu

Påverkningsbar

Total area

Total yta

Grundläggande information

Övrig information

Byggnaden

Tekniska detaljer

Objektdata

Detaljer

Kommunikationer

Närområdet