Har ni lediga lokaler som kostar er stora pengar?

Hitta nästa hyresgäst snabbare med Newst.

Statistik
Utan uppföljning kan man varken förbättras eller mäta resultat. Därför tillhandahåller vi detaljerad statistik om dina annonser.
Leadgenerering
Newst tillhandahåller en tjänst för att hjälpa dig identifiera de företag som är ute och söker efter nya lokaler. Effektivisera din prospektering och kom i kontakt med potentiella hyresgäster snabbare.
CRM
Vi tillhandahåller ett CRM-verktyg där du kan hantera dina intresseanmälningar och affärer.
Aktiv marknadsföring
Vi jobbar aktivt med att sprida dina annonser mot de lokalsökande genom retargeting och annan digital marknadsföring.
Multimedia
Visa upp din lokal på bästa sätt. Newst stödjer flera olika typer av multimedia, bland annat foton, video, 3D-rundvandring och drönarbilder.
Foretagsbesök
Tillsammans med svenska företaget Albacross så ger vi dig insikt i vilka företag som besöker dina annonser och tittar på dina objekt. Vi hjälper dig hitta dom företagen som inte hör av sig.

Hitta er nästa hyresgäst hos Newst

Newst.se är en marknadsplats för kommersiella lokaler och fastigheter. Vi är länken mellan hyresvärdar och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden.

Newst.se är skapad av branschen, för branschen och med hyresgästen i fokus. Med det menar vi att vi vill underlätta sökprocessen för samtliga parter. Genom olika typer av sökfunktioner underlättar vi både för lokalsökande att finna relevanta lokaler, samt för hyresvärdarna att hitta intressanta och passande hyresgäster till sina vakanser.

Vår uppgift är att reducera er tidsåtgång för att hitta er nästa hyresgäst.

FAQ

Pröva Newst

Hyr ut och sälj snabbare med Newst