Söker du en ledig bostadsfastighet att hyra i Parksidan och Solsidan?

Vi hittar din nästa lokal gratis

GratisSnabbtEnkelt
Skapa sökuppdrag
Local page header image

20

fastighetsbolag nära Parksidan och Solsidan

Sturegatan 38, Stockholm

Fastpartner AB

Fastpartner äger och förvaltar fastigheter i Sveriges största befolkningscentrum, Stockholm och Mälardalen från Gävle till Norrköping, Göteborg och Malmö. På dessa orter förvaltar och utvecklar vi våra fastigheter i nära dialog med våra hyresgäster för att skapa effektiva verksamhetslokaler, och en långsiktig positiv och hållbar utveckling av stadsrummet. I våra fastigheter finns några av Sveriges ledande och största industribolag. Där finns också unga entreprenörer med nystartade bolag som lägger grunden till morgondagens näringsliv i Sverige. Dessutom finns det många typer av samhällsservice i våra lokaler som äldreboende, skolor, statlig & kommunala förvaltningar och vårdinrättningar – verksamheter som håller hjulen rullande i det svenska samhället.

klövern.png

Sverige, Sverige

Klövern AB

Klövern är ett fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder kunden effektiva lokaler i valda tillväxtregioner. Klövern är ett av de större börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med kommersiella lokaler som inriktning. Klövern har ca 200 medarbetare fördelat på affärsenheter i prioriterade städer. Affärsenheterna fokuserar på kontakten med kunden. Egen personal, som rent fysiskt finns där hyresgästen valt att lokalisera sig, är en garanti för snabb service och bra marknadskännedom. Vår ambition är att vara marknadsledande i de städer där vi är verksamma.

regus_logo_detail.png

Gustav III:s Boulevard 34, Solna

Regus

Regus är världens största leverantör av flexibelt arbetsutrymme och kan tillgodose behoven hos både stora och små företag och från alla olika branscher. Oavsett dina förhållanden och var du är baserad finns det ett kontorshotell från Regus i närheten som erbjuder de produkter och tjänster som krävs för att få ditt företag att blomstra. Från historiska städer till moderna företagsparker och transportcenter – vi erbjuder fullständiga, flexibla arbetsplatser där du vill ha det. Vi har kontorshotell världen över, på 3000 platser i 900 städer i 120 länder, som erbjuder: • Fullt utrustade kontor • Ett brett utbud av mötes-, styrelse- och utbildningsrum • Videokommunikations-teknik • Tillfälliga affärslounger • IT, telekom och Wi-Fi • Möjligheter att nätverka

logo.png

Hantverkargatan 10, Stockholm

Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Croisette_logo_Pink.png

Propellergatan 2, Malmö

Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, försäkringsförmedling samt förvaltning. Croisette är rikstäckande i Sverige och Island med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad, Uppsala och Reykjavik.


Lokaler i närheten av Parksidan och Solsidan

Kontor
Torshamnsgatan 27, KISTA, Kontor
Torshamnsgatan 27, Stockholm

från Kungsleden AB

Torshamnsgatan 27

Hyresnivå på förfrågan

724

Kontor
Kistagången 22, KISTA, Kontor
Kistagången 22, Stockholm

från Kungsleden AB

Kistagången 22

Hyresnivå på förfrågan

702

Kontor
Skalholtsgatan 6-8, Kista, Kontor
Skalholtsgatan 6-8, Stockholm

från Kungsleden AB

Skalholtsgatan 6-8

Hyresnivå på förfrågan

7 292

Kontor
Hangövägen 18, Stockholm, Kontor
Hangövägen 18, Stockholm

från Kungsleden AB

Hangövägen 18

3 200 kr/kvm/år

679

Kontor
Tegeluddsvägen 100, Stockholm, Kontor
Tegeluddsvägen 100, Stockholm

från Kungsleden AB

Tegeluddsvägen 100

3 200 kr/kvm/år

662

Kontor
Karlsrovägen 1, Danderyd, Kontor
Karlsrovägen 1, Danderyd

från Kungsleden AB

Karlsrovägen 1

2 200 kr/kvm/år

647

Kontor
Jan Stenbecks Torg 17, KISTA, Kontor
Jan Stenbecks Torg 17, Stockholm

från Kungsleden AB

Jan Stenbecks Torg 17

1 900 kr/kvm/år

604

Kontor
Kistagången 26, KISTA, Kontor
Kistagången 26, Stockholm

från Kungsleden AB

Kistagången 26

Hyresnivå på förfrågan

596

Kontor
Industrivägen 13, Tyresö, Kontor
Industrivägen 13, Tyresö

från Kungsleden AB

Industrivägen 13

1 750 kr/kvm/år

581

Kontor
Sofielundsvägen 2, Sollentuna, Kontor
Sofielundsvägen 2, Sollentuna

från Kungsleden AB

Sofielundsvägen 2

2 200 kr/kvm/år

568

Den här webbplatsen använder kakor för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse. Las mer om cookie policy.