12 lediga butikslokaler

Stefan hjälper dig välja butik i Falun kommun

Möt en expert

logo

Stefan Carlsson

Uthyrare hos Diös

Vilka områden i kommunen är attraktiva när jag ska leta ny butikslokal?

Markläge i anslutning till våra gågator. Två tydliga dragare är närhet till Stora torget och Resecentrum.

Hur hittar jag en lokal som passar mina behov?

Var tydlig med dina egna krav och önskemål. Rangordna parametrar, läge, storlek och vilken hyresnivå du klarar.

Hur mycket ska jag betala för min butikslokal i kommunen? Vad avgör priset?

Vi har butikslägen från 1400 kr/kvm och uppåt. Hyresnivån sätts baserat på ett flertal parametrar. Hur lång avtalstid, vilket skick och krav på anpassning du som hyresgäst har inför inflytt och såklart läget!

Vad bör jag tänka på inför flytt till min nya butikslokal?

Ha koll på datum då avtalet börjar gälla och du ska flytta in. Ändra adress i tid! Meddela dina kunder, leverantörer och partners att du flyttar. Hur fungerar sophanteringen med den nya lokalen?

Vad bör jag tänka på efter inflytt i min nya butikslokal?

Har dina kunder hittat dig eller letar de? Kommunicera ditt nya läge! Är lokalen i det skick du och hyresvärden kommit överens om? Fungerar allt som det ska? Påtala brister och ställ frågor.

Vanliga frågor om att hyra butikslokaler i Falun kommun

Den största lokalen av slaget butik nära Falun kommun är Ingarvets finaste lokaler i mycket bra läge som är 3 608m² och annonseras av NP3 Fastigheter AB. Den minsta lokalen av slaget butik nära Falun kommun är Välexponerad, fräsch butikslokal i galleria mitt i Falun som annonseras av Diös Fastigheter AB och är 32m². I snitt är storleken på lokaler av slaget butiker nära Falun kommun 768m².

Det finns total 21 butiker i Dalarnas län. Du kan hitta 12 i Falun kommun. Tätorter med flest butiker är Falun (12). Statsdelar i Falun kommun där man kan finna butiker är Slätta-Korsarvet (2).