Vanliga frågor om hotell- och restauranglokaler i Nyatorp-Gustavsfält

Den största lokalen av slaget hotell- och restauranglokal nära Nyatorp-Gustavsfält är 20817: VÄLETABLERAD LUNCH & CATERING I HALMSTAD som är 2 000m² och annonseras av HRF Förmedling Företagsförmedling. Den minsta lokalen av slaget hotell- och restauranglokal nära Nyatorp-Gustavsfält är Centralt belägen restaurang till salu / 2256 som annonseras av EU COMMERCE Företagsförmedling AB och är 185m². I snitt är storleken på lokaler av slaget hotell- och restauranglokaler nära Nyatorp-Gustavsfält 828m².

Du kan hitta 4 hotell- och restauranglokaler nära Nyatorp-Gustavsfält, exempelvis Nyatorp Gustavsfält (3) och Halmstad N (1). Total så finns det 4 hotell- och restauranglokaler nära Nyatorp-Gustavsfält att hyra.

Du kan hitta flera hotell- och restauranglokaler nära Nyatorp-Gustavsfält blanda annat här: Brogatan (3) och Klammerdammsgatan (1). Totalt så finns det 4 hotell- och restauranglokaler att hyra i närområdet.

Den största annonsören nära Nyatorp-Gustavsfält är HRF Förmedling Företagsförmedling (3) och EU COMMERCE Företagsförmedling AB (2). HRF Förmedling Företagsförmedling (3) och EU COMMERCE Företagsförmedling AB (2) har totalt 5 hotell- och restauranglokaler tillgängliga.