Vanliga frågor om hotell- och restauranglokaler i Peru Lidhem

Den största lokalen av slaget hotell- och restauranglokal nära Peru Lidhem är 20706: PITTORESKT WÄRDHUS MED MÖJLIGHETER TILL BOENDE I JÄRNVÄGSVAGN som är 1 000m² och annonseras av HRF Förmedling Företagsförmedling. Den minsta lokalen av slaget hotell- och restauranglokal nära Peru Lidhem är 20869: VÅRAN KROG & FISK DELI PÅ VÄSTERVIKS BÄSTA LÄGE, MITT PÅ FISKARTORGET som annonseras av HRF Förmedling Företagsförmedling och är 100m². I snitt är storleken på lokaler av slaget hotell- och restauranglokaler nära Peru Lidhem 433m².

Du kan hitta 5 hotell- och restauranglokaler nära Peru Lidhem, exempelvis Peru-Lidhem (3), Västervik NO (1) och Västervik SO (1). Total så finns det 5 hotell- och restauranglokaler nära Peru Lidhem att hyra.

Du kan hitta flera hotell- och restauranglokaler nära Peru Lidhem blanda annat här: Kvarngatan (1), Smugglaregränd (1), Storgatan (1) och Torggatan (1). Totalt så finns det 4 hotell- och restauranglokaler att hyra i närområdet.

Den största annonsören nära Peru Lidhem är HRF Förmedling Företagsförmedling (6). HRF Förmedling Företagsförmedling (6) har totalt 6 hotell- och restauranglokaler tillgängliga.