Vanliga frågor om hotell- och restauranglokaler i Peru-Lidhem

Den största lokalen av slaget hotell- och restauranglokal nära Peru-Lidhem är 20706: PITTORESKT WÄRDHUS MED MÖJLIGHETER TILL BOENDE I JÄRNVÄGSVAGN som är 1 000m² och annonseras av HRF Förmedling Företagsförmedling. Den minsta lokalen av slaget hotell- och restauranglokal nära Peru-Lidhem är 20869: VÅRAN KROG & FISK DELI PÅ VÄSTERVIKS BÄSTA LÄGE, MITT PÅ FISKARTORGET som annonseras av HRF Förmedling Företagsförmedling och är 100m². I snitt är storleken på lokaler av slaget hotell- och restauranglokaler nära Peru-Lidhem 362m².

Du kan hitta 3 hotell- och restauranglokaler nära Peru-Lidhem, exempelvis Peru Lidhem (2) och Västervik SO (1). Total så finns det 3 hotell- och restauranglokaler nära Peru-Lidhem att hyra.

Du kan hitta flera hotell- och restauranglokaler nära Peru-Lidhem blanda annat här: Kvarngatan (2), Storgatan (1) och Torggatan (1). Totalt så finns det 4 hotell- och restauranglokaler att hyra i närområdet.

Den största annonsören nära Peru-Lidhem är HRF Förmedling Företagsförmedling (5). HRF Förmedling Företagsförmedling (5) har totalt 5 hotell- och restauranglokaler tillgängliga.