Vanliga frågor om hotell- och restauranglokaler i Stensberg-Kungshög

Den största lokalen av slaget hotell- och restauranglokal nära Stensberg-Kungshög är 10297: VÄLKÄNDA RYSSBY HOTELL som är 1 500m² och annonseras av HRF Förmedling Företagsförmedling. Den minsta lokalen av slaget hotell- och restauranglokal nära Stensberg-Kungshög är 20791: RESTAURANG PÅ ABSOLUT TOPP LÄGE MITT I STAN! som annonseras av HRF Förmedling Företagsförmedling och är 400m². I snitt är storleken på lokaler av slaget hotell- och restauranglokaler nära Stensberg-Kungshög 950m².

Du kan hitta 2 hotell- och restauranglokaler nära Stensberg-Kungshög, exempelvis Stensberg Kungshög (2). Total så finns det 2 hotell- och restauranglokaler nära Stensberg-Kungshög att hyra.

Du kan hitta flera hotell- och restauranglokaler nära Stensberg-Kungshög blanda annat här: Föreningsgatan (2) och Hantverkaregatan (1). Totalt så finns det 3 hotell- och restauranglokaler att hyra i närområdet.

Den största annonsören nära Stensberg-Kungshög är HRF Förmedling Företagsförmedling (3). HRF Förmedling Företagsförmedling (3) har totalt 3 hotell- och restauranglokaler tillgängliga.