Vanliga frågor om hotell- och restauranglokaler i Gamla Staden

Den största lokalen av slaget hotell- och restauranglokal nära Gamla Staden är 10312: GÄSTGIVARGÅRD I MALMÖ TRAKTEN som är 2 000m² och annonseras av HRF Förmedling Företagsförmedling. Den minsta lokalen av slaget hotell- och restauranglokal nära Gamla Staden är 20790: EN AV LIMHAMNS MEST VÄLRENOMMERADE RESTAURANGER som annonseras av HRF Förmedling Företagsförmedling och är 207m². I snitt är storleken på lokaler av slaget hotell- och restauranglokaler nära Gamla Staden 1 103m².

Du kan hitta 2 hotell- och restauranglokaler nära Gamla Staden, exempelvis Hamnen (1) och Norra Sofielund (1). Total så finns det 2 hotell- och restauranglokaler nära Gamla Staden att hyra.

Du kan hitta flera hotell- och restauranglokaler nära Gamla Staden blanda annat här: Baltzarsgatan (2) och Östergatan (1). Totalt så finns det 3 hotell- och restauranglokaler att hyra i närområdet.

Den största annonsören nära Gamla Staden är HRF Förmedling Företagsförmedling (5) och EU COMMERCE Företagsförmedling AB (1). HRF Förmedling Företagsförmedling (5) och EU COMMERCE Företagsförmedling AB (1) har totalt 6 hotell- och restauranglokaler tillgängliga.