Vanliga frågor om hotell- och restauranglokaler i Skärholmen

Den största lokalen av slaget hotell- och restauranglokal nära Skärholmen är Lokal med fullt utrustat tillagningskök som är 710m² och annonseras av Landera. Den minsta lokalen av slaget hotell- och restauranglokal nära Skärholmen är Möjlighet att hyra restauranglokal i SKHLM som annonseras av Nordier Property Advisors och är 300m². I snitt är storleken på lokaler av slaget hotell- och restauranglokaler nära Skärholmen 505m².

Du kan hitta 2 hotell- och restauranglokaler nära Skärholmen, exempelvis Norrmalm (2) och Södermalm (1). Total så finns det 2 hotell- och restauranglokaler nära Skärholmen att hyra.

Du kan hitta flera hotell- och restauranglokaler nära Skärholmen blanda annat här: Bodholmsgången (1) och Vårbergsvägen (1). Totalt så finns det 2 hotell- och restauranglokaler att hyra i närområdet.

Den största annonsören nära Skärholmen är HRF Förmedling Företagsförmedling (3), Landera (1) och Nordier Property Advisors (1). HRF Förmedling Företagsförmedling (3), Landera (1) och Nordier Property Advisors (1) har totalt 5 hotell- och restauranglokaler tillgängliga.