20 lediga hotell- och resturanglokaler

Vanliga frågor om hotell- och restauranglokaler i Norrmalm

Den största lokalen av slaget hotell- och restauranglokal nära Norrmalm är 00601 AAA-Läge-Lunchrestaurang som är 650m² och annonseras av NMK Företagsmäklare. Den minsta lokalen av slaget hotell- och restauranglokal nära Norrmalm är Restaurang Stora Nygatan 28 som annonseras av Nextor Group AB och är 203m². I snitt är storleken på lokaler av slaget hotell- och restauranglokaler nära Norrmalm 426m².

Du kan hitta 2 hotell- och restauranglokaler nära Norrmalm, exempelvis Bandhagen (1) och Bromma (1). Total så finns det 2 hotell- och restauranglokaler nära Norrmalm att hyra.

Du kan hitta flera hotell- och restauranglokaler nära Norrmalm blanda annat här: Gustav Adolfs Torg (20). Totalt så finns det 20 hotell- och restauranglokaler att hyra i närområdet.

Den största annonsören nära Norrmalm är NMK Företagsmäklare (15), Nextor Group AB (5) och HRF Förmedling Företagsförmedling (2). NMK Företagsmäklare (15), Nextor Group AB (5) och HRF Förmedling Företagsförmedling (2) har totalt 22 hotell- och restauranglokaler tillgängliga.