Vanliga frågor om hotell- och restauranglokaler i Norrmalm

Den största lokalen av slaget hotell- och restauranglokal nära Norrmalm är 10352: FAMILJÄR KONFERENSGÅRD VID MÄLAREN MED BRA KOMMUNIKATIONER som är 2 000m² och annonseras av HRF Förmedling Företagsförmedling. Den minsta lokalen av slaget hotell- och restauranglokal nära Norrmalm är 10352: FAMILJÄR KONFERENSGÅRD VID MÄLAREN MED BRA KOMMUNIKATIONER som annonseras av HRF Förmedling Företagsförmedling och är 2 000m². I snitt är storleken på lokaler av slaget hotell- och restauranglokaler nära Norrmalm 2 000m².

Du kan hitta 2 hotell- och restauranglokaler nära Norrmalm, exempelvis Skärholmen (2) och Södermalm (1). Total så finns det 2 hotell- och restauranglokaler nära Norrmalm att hyra.

Det finns en lokal av slaget hotell- och restauranglokal att hyra nära Norrmalm. Du kan hitta den här: Gustav Adolfs Torg (2).

Den största annonsören nära Norrmalm är HRF Förmedling Företagsförmedling (3), Landera (1) och Nordier Property Advisors (1). HRF Förmedling Företagsförmedling (3), Landera (1) och Nordier Property Advisors (1) har totalt 5 hotell- och restauranglokaler tillgängliga.