Vanliga frågor om att hyra industrilokaler i Stenvreten-Romberga-Galgvreten

Den största lokalen av slaget industrilokal nära Stenvreten-Romberga-Galgvreten är Myrangatan 8 som är 1 800m² och annonseras av Croisette Real Estate Partner. Den minsta lokalen av slaget industrilokal nära Stenvreten-Romberga-Galgvreten är Myrangatan 1 som annonseras av BLOKK Fastighetspartner och är 464m². I snitt är storleken på lokaler av slaget industrilokaler nära Stenvreten-Romberga-Galgvreten 1 132m².

Du kan hitta 3 industrilokaler nära Stenvreten-Romberga-Galgvreten, exempelvis Munksundet (2) och Enköping N (1). Total så finns det 3 industrilokaler nära Stenvreten-Romberga-Galgvreten att hyra.

Du kan hitta flera industrilokaler nära Stenvreten-Romberga-Galgvreten blanda annat här: Myrangatan (2) och Kvartsgatan (1). Totalt så finns det 3 industrilokaler att hyra i närområdet.

Den största annonsören nära Stenvreten-Romberga-Galgvreten är Croisette Real Estate Partner (5) och BLOKK Fastighetspartner (1). Croisette Real Estate Partner (5) och BLOKK Fastighetspartner (1) har totalt 6 industrilokaler tillgängliga.