47 lediga kontor

Sofia hjälper dig välja kontor i Örebro kommun

Möt en expert

logo

Sofia Dahl

Fastighetsförvaltare hos Klövern

Vilka områden i Örebro kommun är vanliga eller attraktiva för placering av ett kontor?

Självklart centralt inne i Örebro men vi ser även att förfrågningar för Bettorp och Aspholmen ökar. Närhet till motorvägen är önskvärt hos många.

Hur mycket ska jag betala för mitt kontor i Örebro kommun? Vad avgör priset?

Läget avgör priset, ju längre ut från centrala delarna av Örebro desto lägre priser självklart. Men även standarden på lokalen påverkar.

Hur vet jag vilket kontor som passar mina behov?

Om du vet vilket område du vill vara i samt ungefärlig storlek så är lokaler i stort sett som ett "skal". Du kan oftast göra det mesta med lokaler; såsom ta bort eller lägga till väggar, förändra ventilation/el och ändra ytskikt. På så sätt kan du skapa ett kontor som verkligen uppfyller dina egna önskemål!

Vad bör jag tänka på inför flytt till mitt nya kontor?

Om din verksamhet byter arbetssätt bör ni även göra ett visst förändringsarbete på ert kontor. Om man t.ex. går från cellkontor till aktivitetsbaserat. Förutom detta passa på att rensa och slänga, nu har man ju chansen! Sen tänk även till på lite roliga detaljer i ert nya kontor som kan vara lite kul för medarbetare och besökare. Alltifrån en toalett med lite galen tapet, till golfhål och puttingbana i korridorsgolvet. Helt enkelt våga vara lite galen på nåt sätt!

"Bo in er och känn efter!"

Vad bör jag tänka på efter inflytt i mitt nya kontor?

Bo in er och känn efter! Sitter ledplattorna på rätt plats, behöver vi se över möbleringen. Gör detta i samråd med hyresvärden för att få bästa resultat. Sen självfallet en inflyttningsfest för att fira det nya kontoret!

Vanliga frågor om att hyra kontor i Örebro kommun

Den största lokalen av slaget kontor nära Örebro kommun är Nyproduktion i parkmiljö som är 2 700m² och annonseras av Castellum AB. Den minsta lokalen av slaget kontor nära Örebro kommun är Moderna och centralt kontorshotell som annonseras av Castellum AB och är 18m². I snitt är storleken på lokaler av slaget kontor nära Örebro kommun 436m².

Det finns total 47 kontor i Örebro län. Du kan hitta 47 i Örebro kommun. Tätorter med flest kontor är Örebro (47). Statsdelar i Örebro kommun där man kan finna kontor är Nikolai (27), Almby-Norrbyås (7), Västra mark (4), Adolfsberg (3) och Rosta (3).