19 lediga kontor

Lars hjälper dig välja kontor i Landskrona kommun

Möt en expert

logo

Lars Jeppsson

Uthyrare hos

Svenska Hus

Vilka områden i Landskrona kommun är vanliga eller attraktiva för placering av ett kontor?

Centrum är mest attraktivt gällande kontorslokaler. De flesta som jobbar på kontor vill gärna ha närheten till service, affärer och ett utbud av lunchrestauranger. Närheten till olika busslinjer är också av vikt. Även området runt tågstationen kan vara av intresse just med tanke på smidigheten utav allmänna kommunikationer.

Hur mycket ska jag betala för mitt kontor i Landskrona kommun? Vad avgör priset?

Man bör skaffa sig information om de marknadsmässiga hyrorna som råder för de olika områdena. Landskrona som stad är inte så stor och därför blir ev. variationer i hyresnivåer något mindre. De centrala lägena samt närheten till allmänna kommunikationer tingar generellt en högre hyresnivå. Även byggår av fastighet, standard, funktion och flexibilitet inverkar på hyresnivån.

Hur vet jag vilket kontor som passar mina behov?

Det viktigaste är att man hittar en kontorslokal som kan erbjuda de ytor som krävs för att verksamheten ska kunna fungera samt att ytorna är effektiva. Vilken typ av fastighet man vill sitta i och hur planlösningen ska se ut varierar oerhört mycket från företag till företag. En del vill sitta i äldre, anrika fastigheter med mycket historik och charm. Andra vill sitta modernt med mycket ljusinsläpp och flexibla ytor som är lätta att ändra om vid behov. En del företag föredrar cellindelade kontor medans andra föredrar öppna kontorslandskap. Har man som företag specifika tillgänglighetskrav är det av yttersta vikt att fastigheten och lokalen har de funktionerna som krävs.

Vad bör jag tänka på inför flytt till mitt nya kontor?

Förutom att gå genom lokalen för att försäkra sig om att alla funktioner fungerar som de ska är det givetvis viktigt att man har gjort adressändring samt tecknat de avtal som krävs för elabonnemang, larmsystem, it-leverans o.dyl. Man bör också ha satt igång dialogen gällande e. egna skyltar med en skyltfirma och blivande hyresvärd.

"Det viktigaste är att man hittar en kontorslokal som kan erbjuda de ytor som krävs för att verksamheten ska kunna fungera samt att ytorna är effektiva."

Vad bör jag tänka på efter inflytt i mitt nya kontor?

Att informera sin personal om allt vad som gäller brandskydd, brandsäkerhet och utrymningsvägar. Att informera och kommunicera kontaktuppgifter till hyresvärdens förvaltning samt gå genom rutiner vid ev. felanmälan.

Vanliga frågor om att hyra kontor i Landskrona kommun

Den största lokalen av slaget kontor nära Landskrona kommun är Kungsgatan 16 som är 780m² och annonseras av Lokal Direkt AB. Den minsta lokalen av slaget kontor nära Landskrona kommun är Mindre kontor i gemensam miljö. som annonseras av Svenska Hus och är 12m². I snitt är storleken på lokaler av slaget kontor nära Landskrona kommun 303m².

Det finns total 738 kontor i Skåne län. Du kan hitta 19 i Landskrona kommun. Tätorter med flest kontor är Landskrona (18) och Glumslöv (1). Statsdelar i Landskrona kommun där man kan finna kontor är Dammhagen (18) och Landskrona NV (1).