155 lediga kontor

Maria hjälper dig välja kontor i Västra Frölunda

Möt en expert

logo

Maria Hamrén

Uthyrare kommersiella lokaler hos Castellum

Vilka områden i kommunen är vanliga eller attraktiva för placering av ett kontor?

Detta ligger givetvis i betraktarens ögon. Vilket företag som ska hyra samt vilken typ av verksamhet. Läget i området och staden är en avgörande faktor, likaså tillgång till goda förbindelser/kommunikationer och övrig service. För bilburna medarbetare och besökare, är goda parkeringsmöjligheter positivt med mera.

Hur mycket ska jag betala för mitt kontor i kommunen? Vad avgör priset?

Läget, lokalens yta, placering i fastighet, skick och standard.

Hur vet jag vilket kontor som passar mina behov?

Hur skapar man en framgångsrik arbetsplats anpassad efter era behov? Detta grundar sig i vilken typ av verksamhet som ska bedrivas i lokalen, men framförallt utefter de människor som ska jobba där, deras behov, hälsa och möjlighet att prestera. Hur kan arbetsplatsen bidra till att effektivisera arbetet samt skapa produktivitet och lönsamhet, där medarbetarna mår bra? Rannsaka era tankar och fundera igenom hur arbetet ska bedrivas? Ska de anställda sitta i öppet kontorslandskap, rumsindelat, behövs konferensrum, pausrum, pentry/kök med tillgång matplatser med mera?

Vad bör jag tänka på inför flytt till mitt nya kontor?

Praktiska detaljer såsom att adressändra samt informera samarbetspartner, kunder m.fl. om er nya adress. Kontakta ert försäkringsbolag för att skaffa en passande försäkring. Behöver ni ett eget elabonnemang? Se till så att ni även har bredband, telefoni, lås och larm i samband med tillträdet. Jämför priser, villkor, för- och nackdelar.

"Det är viktigt att tillvaron i lokalen fungerar då ni väl är på plats."

Vad bör jag tänka på efter inflytt i mitt mitt nya kontor?

Det är viktigt att tillvaron i lokalen fungerar då ni väl är på plats. Castellum både äger och förvaltar samtliga fastigheter. Detta skapar en trygghet för våra hyresgäster, de vet alltid vart de ska vända sig i samband med olika situationer och frågor.