Vanliga frågor om att hyra lagerlokaler i Adolfsberg

Den största lokalen av slaget lager- och logistiklokal nära Adolfsberg är Bra logistiksfastighet som är 4 500m² och annonseras av Castellum AB. Den minsta lokalen av slaget lager- och logistiklokal nära Adolfsberg är Lagerlokal med bra läge i Örebro som annonseras av Castellum AB och är 2 195m². I snitt är storleken på lokaler av slaget lager- och logistiklokaler nära Adolfsberg 3 033m².

Du kan hitta 3 lager- och logistiklokaler nära Adolfsberg, exempelvis Olaus Petri (2) och Örebro SO (1). Total så finns det 3 lager- och logistiklokaler nära Adolfsberg att hyra.

Du kan hitta flera lager- och logistiklokaler nära Adolfsberg blanda annat här: Handelsgatan (1), Krangatan (1) och Vattenverksgatan (1). Totalt så finns det 3 lager- och logistiklokaler att hyra i närområdet.

Den största annonsören nära Adolfsberg är Castellum AB (3), Lantz Estate Partner AB (1), SCLL Transport AB (1) och ÖrebroBostäder AB (1). Castellum AB (3), Lantz Estate Partner AB (1), SCLL Transport AB (1) och ÖrebroBostäder AB (1) har totalt 6 lager- och logistiklokaler tillgängliga.