Vanliga frågor om att hyra lagerlokaler i Adolfsberg

Den största lokalen av slaget lager- och logistiklokal nära Adolfsberg är Bra logistiksfastighet som är 4 500m² och annonseras av Castellum AB. Den minsta lokalen av slaget lager- och logistiklokal nära Adolfsberg är Lagerlokal med tillhörande kontorsdel som annonseras av Castellum AB och är 775m². I snitt är storleken på lokaler av slaget lager- och logistiklokaler nära Adolfsberg 2 468m².

Du kan hitta 2 lager- och logistiklokaler nära Adolfsberg, exempelvis Olaus Petri (1) och Örebro SO (1). Total så finns det 2 lager- och logistiklokaler nära Adolfsberg att hyra.

Du kan hitta flera lager- och logistiklokaler nära Adolfsberg blanda annat här: Handelsgatan (1), Krangatan (1), Södra Vägen (1) och Vattenverksgatan (1). Totalt så finns det 4 lager- och logistiklokaler att hyra i närområdet.

Den största annonsören nära Adolfsberg är Castellum AB (4), SCLL Transport AB (1) och ÖrebroBostäder AB (1). Castellum AB (4), SCLL Transport AB (1) och ÖrebroBostäder AB (1) har totalt 6 lager- och logistiklokaler tillgängliga.