Vanliga frågor om att hyra lagerlokaler i Enskede-Årsta-Vantör

Den största lokalen av slaget lager- och logistiklokal nära Enskede-Årsta-Vantör är Lager/produktion som är 1 380m² och annonseras av Stendörren Fastigheter AB. Den minsta lokalen av slaget lager- och logistiklokal nära Enskede-Årsta-Vantör är Här skapar vi nya perspektiv till ditt företag! som annonseras av Svenska Hus och är 2m². I snitt är storleken på lokaler av slaget lager- och logistiklokaler nära Enskede-Årsta-Vantör 929m².

Du kan hitta 18 lager- och logistiklokaler nära Enskede-Årsta-Vantör, exempelvis Bromma (5), Hägersten-Liljeholmen (4), Skärholmen (3), Kungsholmen (2) och Lunda (2). Total så finns det 18 lager- och logistiklokaler nära Enskede-Årsta-Vantör att hyra.

Du kan hitta flera lager- och logistiklokaler nära Enskede-Årsta-Vantör blanda annat här: Stallarholmsvägen (2), Harpsundsvägen (1) och Trollesundsvägen (1). Totalt så finns det 4 lager- och logistiklokaler att hyra i närområdet.

Den största annonsören nära Enskede-Årsta-Vantör är Castellum AB (8), Fastpartner AB (3), Stendörren Fastigheter AB (3), Svenska Hus (3) och AB Sagax (2). Castellum AB (8), Fastpartner AB (3), Stendörren Fastigheter AB (3), Svenska Hus (3) och AB Sagax (2) har totalt 28 lager- och logistiklokaler tillgängliga.