Vanliga frågor om att hyra lagerlokaler i Bromma

Den största lokalen av slaget lager- och logistiklokal nära Bromma är Ranhammarsvägen 14 som är 692m² och annonseras av AB Sagax. Den minsta lokalen av slaget lager- och logistiklokal nära Bromma är Lediga förråd och mindre lager i Mariehäll i storlekarna 7-90 kvm som annonseras av Castellum AB och är 90m². I snitt är storleken på lokaler av slaget lager- och logistiklokaler nära Bromma 358m².

Du kan hitta 40 lager- och logistiklokaler nära Bromma, exempelvis Enskede-Årsta-Vantör (11), Hägersten-Liljeholmen (7), Hässelby-Vällingby (3), Kungsholmen (3) och Skärholmen (3). Total så finns det 40 lager- och logistiklokaler nära Bromma att hyra.

Du kan hitta flera lager- och logistiklokaler nära Bromma blanda annat här: Ranhammarsvägen (3) och Gårdsfogdevägen (1). Totalt så finns det 4 lager- och logistiklokaler att hyra i närområdet.

Den största annonsören nära Bromma är AB Sagax (14), Castellum AB (7), Corem Property Group AB (4), Svenska Hus (3) och Fastpartner AB (2). AB Sagax (14), Castellum AB (7), Corem Property Group AB (4), Svenska Hus (3) och Fastpartner AB (2) har totalt 44 lager- och logistiklokaler tillgängliga.