Vanliga frågor om att hyra lagerlokaler i Lundby-Bäckby

Den största lokalen av slaget lager- och logistiklokal nära Lundby-Bäckby är Rymlig lagerfastighet med tillhörande kontor i Västerås! Se 360- visning! som är 2 980m² och annonseras av Croisette Real Estate Partner. Den minsta lokalen av slaget lager- och logistiklokal nära Lundby-Bäckby är Lager på Erikslunds handelsområde som annonseras av Klövern AB, Västerås och är 470m². I snitt är storleken på lokaler av slaget lager- och logistiklokaler nära Lundby-Bäckby 1 725m².

Du kan hitta 3 lager- och logistiklokaler nära Lundby-Bäckby, exempelvis Gryta (2) och Skiljebo-Viksäng (1). Total så finns det 3 lager- och logistiklokaler nära Lundby-Bäckby att hyra.

Du kan hitta flera lager- och logistiklokaler nära Lundby-Bäckby blanda annat här: Saltängsvägen (1) och Traversgatan (1). Totalt så finns det 2 lager- och logistiklokaler att hyra i närområdet.

Den största annonsören nära Lundby-Bäckby är Klövern AB, Västerås (3), Lundberg & Kock (2) och Croisette Real Estate Partner (1). Klövern AB, Västerås (3), Lundberg & Kock (2) och Croisette Real Estate Partner (1) har totalt 6 lager- och logistiklokaler tillgängliga.