Söker du en ledig lagerlokal i Björkö?

Vi hittar din nästa lokal gratis

GratisSnabbtEnkelt
Skapa sökuppdrag
Local page header image

20

fastighetsbolag nära Björkö

balder_logo_cmyk (2).png

Parkgatan 49, Göteborg

Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

savills-logo.png

Kaserntorget 5, Göteborg

Savills Sweden AB Göteborg

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivningsföretag med 35 000 anställda i över 600 kontor spridda på mer än 60 länder runt om i världen. Savills i Sverige tillhandahåller bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, corporate finance, värdering, analys och due diligence, uthyrning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice, hyresgästrådgivning och projektledning. Tack vare våra medarbetares unika kombination av entreprenörsanda och specialistkompetens får våra kunder tillgång till fastighetsexpertis av högsta kvalitet.

Lokalisera-01.jpg

Flöjelbergsgatan 20B, Mölndal

Lokalisera AB

En kontakt, hela utbudet! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Croisette_logo_Pink.png

Propellergatan 2, Malmö

Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, försäkringsförmedling samt förvaltning. Croisette är rikstäckande i Sverige och Island med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad, Uppsala och Reykjavik.

castellum.png

BOX 2269, Göteborg

Castellum AB

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Fastigheternas utgörs i huvudsak av lokaler för kontor, lager/logistik och samhällsfastigheter. Castellum verkar genom en decentraliserad organisation med stark lokal närvaro i ett 20-tal städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors. Vi är dessutom som enda nordiska fastighets- och byggbolag invald i Dow Jones Sustainability Index (DJSI), som inkluderar de bolag i världen som presterar bäst inom hållbarhetsområdet.


Lokaler i närheten av Björkö

Butik
Kungsportsavenyen 24, GÖTEBORG, Butik
Kungsportsavenyen 24, Göteborg

från Fastighets AB Balder

Hyresnivå på förfrågan

1 334-2 530

Kontor
Datavägen 12B, ASKIM, Kontor
Datavägen 12B, Göteborg

från Fastighets AB Balder

Hyresnivå på förfrågan

167

Kontor
Lorensbergsgatan 16, GÖTEBORG, Kontor
Lorensbergsgatan 16, Göteborg

från Fastighets AB Balder

Hyresnivå på förfrågan

41

KL
Marieholmsgatan 10 C, GÖTEBORG, Kontor
Marieholmsgatan 10 C, Göteborg

från Castellum AB

Hyresnivå på förfrågan

300

Kontor
Datavägen 12A, ASKIM, Kontor
Datavägen 12A, Göteborg

från Fastighets AB Balder

Hyresnivå på förfrågan

347

Kontor
Norra hamngatan 4, Göteborg, Kontor
Norra hamngatan 4, Göteborg

från Savills Sweden AB Göteborg

Hyresnivå på förfrågan

510

Kontor
Första långgatan 20, Göteborg, Kontor
Första långgatan 20, Göteborg

från Savills Sweden AB Göteborg

Hyresnivå på förfrågan

205

Kontor
Drottninggatan 29, Göteborg, Kontor
Drottninggatan 29, Göteborg

från Savills Sweden AB Göteborg

Hyresnivå på förfrågan

90

Lager/Logistik
Borgås Gårdsväg 15, KUNGSBACKA, Lager/logistik
Borgås Gårdsväg 15, Kungsbacka

från Castellum AB

Hyresnivå på förfrågan

2 400

Den här webbplatsen använder kakor för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse. Las mer om cookie policy.