Söker du en ledig lokal i Härjedalen S?

Vi hittar din nästa lokal gratis

GratisSnabbtEnkelt
Skapa sökuppdrag
Local page header image

20

fastighetsbolag nära Härjedalen S

balder_logo_cmyk (2).png

Parkgatan 49, Göteborg

Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

klövern.png

Sverige, Sverige

Klövern AB

Klövern är ett fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder kunden effektiva lokaler i valda tillväxtregioner. Klövern är ett av de större börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med kommersiella lokaler som inriktning. Klövern har ca 200 medarbetare fördelat på affärsenheter i prioriterade städer. Affärsenheterna fokuserar på kontakten med kunden. Egen personal, som rent fysiskt finns där hyresgästen valt att lokalisera sig, är en garanti för snabb service och bra marknadskännedom. Vår ambition är att vara marknadsledande i de städer där vi är verksamma.

Croisette_logo_Pink.png

Propellergatan 2, Malmö

Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, försäkringsförmedling samt förvaltning. Croisette är rikstäckande i Sverige och Island med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad, Uppsala och Reykjavik.

Wihlborgs_SVART.png

Box 97, Malmö

Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs erbjuder kommersiella lokaler till företag och organisationer i Öresundsregionen. Våra fastigheter finns i Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn och är marknadsledande i de tre svenska städerna. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, industri- och lagerlokaler samt mark för framtida projekt. Vi med och skapar förutsättningar för näringslivet i regionen att utvecklas positivt.

castellum.png

BOX 2269, Göteborg

Castellum AB

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Fastigheternas utgörs i huvudsak av lokaler för kontor, lager/logistik och samhällsfastigheter. Castellum verkar genom en decentraliserad organisation med stark lokal närvaro i ett 20-tal städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors. Vi är dessutom som enda nordiska fastighets- och byggbolag invald i Dow Jones Sustainability Index (DJSI), som inkluderar de bolag i världen som presterar bäst inom hållbarhetsområdet.


Lokaler i närheten av Härjedalen S

Kontor
Brovägen 5, STOCKSUND, Kontor
Brovägen 5, Solna

från Fastighets AB Balder

Hyresnivå på förfrågan

262

ÖK
Långgatan 16, Bollnäs, Övrigt
Långgatan 16, Bollnäs

från Nordic PM

Hyresnivå på förfrågan

56-269

BL
Långgatan 22, Bollnäs, Butik
Långgatan 22, Bollnäs

från Nordic PM

Hyresnivå på förfrågan

155

Hotell/Restaurang
Djäknegatan 7, Malmö, Hotell/restaurang
Djäknegatan 7, Malmö

från HRF Förmedling Företagsförmedling

750 000 kr

200

Hotell/Restaurang
Geijersgatan 2, Malmö, Hotell/restaurang
Lager/Logistik
Helsingborg, Lager/logistik

Hyresnivå på förfrågan

700

B
Axvägen 6, SUNDSVALL, Butik
Axvägen 6, Sundsvall

från NP3 Fastigheter AB

Hyresnivå på förfrågan

84

Kontor
Sylveniusgatan 2, UPPSALA, Kontor
Sylveniusgatan 2, Uppsala

från Castellum AB

Hyresnivå på förfrågan

2 397

Kontor
Rosterigränd 12, Stockholm, Kontor

Den här webbplatsen använder kakor för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse. Las mer om cookie policy.