60 lediga lokaler

Sven hjälper dig välja lokaler i Jönköping kommun

Möt en expert

logo

Sven Rydell

Näringslivschef hos Jönköpings kommun

Varför ska man etablera sig i Jönköping?

Jönköpings kommun med 140 000 invånare har ett fantastiskt läge! Inom en radie på 35 mil når man 85 % av Sveriges befolkning inklusive Köpenhamnsområdet. Jönköping är Sveriges nionde största arbetsmarknad och kommunen växer snabbare än Sverige i stort. Vi har ett brett och starkt näringsliv som utvecklas i hög takt. Logistik- och handelsverksamheter Det bubblar av aktivitet i kommunen, en av Sveriges viktigaste mötesplatser! Vi ser nya stadsdelar växa fram, välkomnar världens största digitala festival DreamHack två gånger om året och utvecklas tillsammans med 11 000 studenter på Jönköping University.

Hur arbetar Jönköping med att underlätta företagande?

Jönköpings kommun stödjer näringslivet på många sätt. Vi tar hand om företag som vill etablera sig i vår kommun med energi och entusiasm i nära samverkan med fastighets- och markägare. Befintliga företag i kommunen kan räkna med stöd när man så behöver, exempelvis när man vill expandera sin verksamhet, samverka med utbildningsaktörer eller delta i något av de många näringslivsnätverken.

Vad bör man tänka på när man letar lokal i Jönköping?

Som en av Sveriges största kommuner finns det en uppsjö av lokal-alternativ. Stadskärnan består naturligt av lokaler för handel, service, tjänsteföretag och kontor. De viktiga verksamhetsområdena för industri och logistik ligger framförallt längs med E4:an och RV40.

Vad är den långsiktiga visionen för Jönköping?

Jönköping 2030 är södra Sveriges nav. Jönköping 2030 ska vara en kommun med framåtanda. Jönköping 2030 genomsyras av gemenskap, trygghet och öppenhet. Jönköping 2030 är en plats där stad och landsbygd möts.

"Jönköpings kommun med 140 000 invånare har ett fantastiskt läge!"

Vanliga frågor om lokaler i Jönköping kommun

Den största lokalen av slaget lokal nära Jönköping kommun är Lagervägen 1 som är 80 000m² och annonseras av Swedish Logistic Property. Den minsta lokalen av slaget lokal nära Jönköping kommun är Kontorshotell i attraktivt läge! som annonseras av Castellum AB och är 35m². I snitt är storleken på lokaler av slaget lokaler nära Jönköping kommun 2 470m².

Det finns total 85 lokaler i Jönköpings län. Du kan hitta 60 i Jönköping kommun. Tätorter med flest lokaler är Jönköping (55), Gränna (3), Bankeryd (1) och Huskvarna (1). Statsdelar i Jönköping kommun där man kan finna lokaler är Jönköping SV (7), Vätternäs (7), Jönköping N (5), Väster (4) och Ljungarum (2).