Thomas hjälper dig välja lokaler i Kalmar kommun

Möt en expert

logo

Thomas Davidsson

Näringslivschef hos

Kalmar kommun

Varför ska man etablera sig i Kalmar kommun?

Expansiv stad med hög livskvalité. Linneuniversitet i helt nya lokaler och mitt i city. Läs mer på vår samlade webb för näringslivsfrågor https://naringsliv.kalmar.se

Hur arbetar Kalmar kommun med att underlätta företagande?

Varje dag är vår organisation öppen för dialog och ett kontaktcenter med 10 medarbetare som hjälper till med svar på frågor och hänvisar till rött person.

Vad bör man tänka på när man letar lokal i Kalmar kommun?

Kontakta vår företagslots som är expert på lokal och markfrågor. https://naringsliv.kalmar.se/kontakta-oss.html

Vad är den långsiktiga visionen för Kalmar kommun?

Vara expansiva och sätta kopplingen mellan vårt universitet och våra företagare i centrum. Livskvalité är en viktig fråga för oss.

"Livskvalité är en viktig fråga för oss."

Vanliga frågor om lokaler i Kalmar kommun

Den största lokalen av slaget lokal nära Kalmar kommun är 10337: B&B, ENTREPRENÖRSBOENDE UTHYRNING ÅRET RUNT som är 3 000m² och annonseras av HRF Förmedling Företagsförmedling. Den minsta lokalen av slaget lokal nära Kalmar kommun är Polhemsgatan 1, Kalmar som annonseras av Newsec och är 25m². I snitt är storleken på lokaler av slaget lokaler nära Kalmar kommun 699m².

Det finns total 22 lokaler i Kalmar län. Du kan hitta 7 i Kalmar kommun. Tätorter med flest lokaler är Kalmar (7). Statsdelar i Kalmar kommun där man kan finna lokaler är Oxhagen (4), Malmen (2) och Tegelviken-Gamla Staden (1).