14 lediga lokaler

Per-Åke hjälper dig välja lokaler i Ljungby kommun

Möt en expert

logo

Per-Åke Adolfsson

Näringslivschef hos

Ljungby kommun

Varför ska man etablera sig i Ljungby kommun?

I korthet: Låga energipriser, toppenläge logistiskt och en etableringsplan! Och tro inte allt du hör om snåla smålänningar. Det är bara det att vi gillar när saker inte kostar så mycket. Som energi till exempel – våra energipriser är bland de lägsta i landet! Och vi har byggklar mark för industri och handel. Däremot kostar vi gärna på oss att träffa dig, på dina villkor, för att berätta mer om hur ditt företag kan göra en riktigt bra affär genom att etablera sig i energirika Ljungby.

Hur arbetar Ljungby kommun med att underlätta företagande?

Tillsammans med näringslivet jobbar vi för ett bra näringslivsklimat. Vi lyssnar och delar erfarenheter med varandra och hjälper varandra att lyckas. Vi har bra samarbete med Ljungby Business Arena (lokala näringslivsorganisationen) och Företagarna med gemensamma mål för att Ljungby ska utvecklas.

Vad bör man tänka på när man letar lokal i Ljungby?

Kontakta gärna oss på Näringslivsavdelningen så ser vi till att hjälpa dig med alla de frågor du har från att hitta rätt plats till rätt personal. Vi har kontakter med olika fastighetsägare och investerare som är intresserade av att komma i kontakt med just dig för en etablering i Ljungby! Genom ett gott samarbete med lokala företag kan vi också hjälpa till med nätverkande för nya affärer.

Vad är den långsiktiga visionen för Ljungby?

I Ljungby kommun har vi en uttalad vision som lyder: "I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035". Vi jobbar med tillväxt och ska växa från 29 000 invånare 2019 till 35 000 år 2035. Vill du vara med i vårt samhällsbyggande? Vi är en kommun som är framåt och vill utvecklas, att vi sedan ligger utmed E4:an och 25:an hjälper bara till! Välkommen till Ljungby!

Vanliga frågor om lokaler i Ljungby kommun

Den största lokalen av slaget lokal nära Ljungby kommun är Långgatan 8 som är 13 000m² och annonseras av Croisette Real Estate Partner. Den minsta lokalen av slaget lokal nära Ljungby kommun är 20791: RESTAURANG PÅ ABSOLUT TOPP LÄGE MITT I STAN! som annonseras av HRF Förmedling Företagsförmedling och är 400m². I snitt är storleken på lokaler av slaget lokaler nära Ljungby kommun 4 097m².

Det finns total 52 lokaler i Kronobergs län. Du kan hitta 14 i Ljungby kommun. Tätorter med flest lokaler är Ljungby (14). Statsdelar i Ljungby kommun där man kan finna lokaler är Stensberg-Kungshög (11) och Stensberg Kungshög (3).