Victor hjälper dig välja lokaler i Hässleholm kommun

Möt en expert

logo

Victor Bernhardsson

Exploateringsingenjör hos

Hässleholms kommun

Varför ska man etablera sig i Hässleholms kommun?

Vårt strategiska läge med närhet till mycket gör det lätt för både dina anställda och kunder att nå ditt företag. Med närhet till såväl stora riksvägar som järnväg har kommunen ett svårslaget geografiskt läge. Vi har även attraktiva fastställda markpriser på industri-/verksamhetsmark i kommunen vilket gör processen vid en etablering snabb och smidig.

Hur arbetar Hässleholms kommun med att underlätta företagande?

Kommunen har en företagslots som arbetar aktivt mot näringslivet och känner av vad näringslivet efterfrågar. Företagslotsen är till för att förenkla för företagarna och kan hjälpa till med såväl stora som små frågor. Vi på mark-och exploatering har nära samarbete med företagslotsen där vi stämmer av dels pågående projekt men också vad som efterfrågas i framtiden.

Vad bör man tänka på när man letar lokal i Hässleholms kommun?

Önskar företaget att bygga nytt är det oss på mark-och exploatering som ska kontaktas. Vi hjälper gärna till att hitta en fastighet anpassad för det aktuella företagets önskemål. Det kommunala industribyggnadsbolaget (HIBAB) förvaltar och förmedlar kommunens befintliga lokalbestånd.

Vad är den långsiktiga visionen för Hässleholms kommun?

"Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. Kommunen har visionen att erbjuda både ditt företag och dina anställda bästa möjliga förutsättningar när det gäller bra företagsservice, välutvecklad infrastruktur och bästa möjliga boende- och arbetsmarknadsförutsättningar. Hässleholm nästa, nästa Hässleholm!"

"Hässleholm nästa, nästa Hässleholm!"

Vanliga frågor om lokaler i Hässleholm kommun

Den största lokalen av slaget lokal nära Hässleholm kommun är Stjärneholmsvägen 10 som är 15 000m² och annonseras av Croisette Real Estate Partner. Den minsta lokalen av slaget lokal nära Hässleholm kommun är Hyresfastighet till salu! Bankgatan 5, Sösdala som annonseras av Valvet House of Business och är 224m². I snitt är storleken på lokaler av slaget lokaler nära Hässleholm kommun 2 978m².

Det finns total 798 lokaler i Skåne län. Du kan hitta 10 i Hässleholm kommun. Tätorter med flest lokaler är Hässleholm (6), Vankiva (2), Sösdala (1) och Vittsjö (1). Statsdelar i Hässleholm kommun där man kan finna lokaler är Bokalyckan-Centrum (4), Ljungdala-Läreda (2), Bokalyckan Centrum (1), Hässleholm N (1) och Hässleholm S (1).