Söker du en ledig lokal i Åkersberga?

Vi hittar din nästa lokal gratis

GratisSnabbtEnkelt
Skapa sökuppdrag
Local page header image

20

fastighetsbolag nära Åkersberga

regus_logo_detail.png

Gustav III:s Boulevard 34, Solna

Regus

Regus är världens största leverantör av flexibelt arbetsutrymme och kan tillgodose behoven hos både stora och små företag och från alla olika branscher. Oavsett dina förhållanden och var du är baserad finns det ett kontorshotell från Regus i närheten som erbjuder de produkter och tjänster som krävs för att få ditt företag att blomstra. Från historiska städer till moderna företagsparker och transportcenter – vi erbjuder fullständiga, flexibla arbetsplatser där du vill ha det. Vi har kontorshotell världen över, på 3000 platser i 900 städer i 120 länder, som erbjuder: • Fullt utrustade kontor • Ett brett utbud av mötes-, styrelse- och utbildningsrum • Videokommunikations-teknik • Tillfälliga affärslounger • IT, telekom och Wi-Fi • Möjligheter att nätverka

Sturegatan 38, Stockholm

Fastpartner AB

Fastpartner äger och förvaltar fastigheter i Sveriges största befolkningscentrum, Stockholm och Mälardalen från Gävle till Norrköping, Göteborg och Malmö. På dessa orter förvaltar och utvecklar vi våra fastigheter i nära dialog med våra hyresgäster för att skapa effektiva verksamhetslokaler, och en långsiktig positiv och hållbar utveckling av stadsrummet. I våra fastigheter finns några av Sveriges ledande och största industribolag. Där finns också unga entreprenörer med nystartade bolag som lägger grunden till morgondagens näringsliv i Sverige. Dessutom finns det många typer av samhällsservice i våra lokaler som äldreboende, skolor, statlig & kommunala förvaltningar och vårdinrättningar – verksamheter som håller hjulen rullande i det svenska samhället.

Croisette_logo_Pink.png

Propellergatan 2, Malmö

Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, försäkringsförmedling samt förvaltning. Croisette är rikstäckande i Sverige och Island med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad, Uppsala och Reykjavik.

logo.png

Hantverkargatan 10, Stockholm

Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

newsec_logotype.png

Humlegårdsgatan 14, Stockholm

Newsec

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.


Lokaler i närheten av Åkersberga

Kontor
Katarinavägen 22, Stockholm, Kontor
Katarinavägen 22, Stockholm

från Newsec

Katarinavägen 22, Stockholm

Hyresnivå på förfrågan

160

Kontor
Riddargatan 10, Stockholm, Kontor
Riddargatan 10, Stockholm

från Novier Real Estate Advisor

Lokal för kontor/butik/showroom i bästa läge

Hyresnivå på förfrågan

300-600

Kontor
Nymärsta gränd 6, Märsta, Kontor
Nymärsta gränd 6, Märsta

från Fastpartner AB

Rymlig kontorslokal med stora möjligheter

Hyresnivå på förfrågan

325

KÖ
Torshamnsgatan 27, Kista, Kontor
Torshamnsgatan 27, Stockholm

från Quick Office

Privat kontor för 5-8 personer

Hyresnivå på förfrågan

29

Kontor
Lugnets Allé 1, Stockholm, Kontor
Lugnets Allé 1, Stockholm

från Lundberg & Kock

Lugnet Allé 1, Hammarby Sjöstad

Hyresnivå på förfrågan

278

Kontor
Kungsholmstorg 6, Stockholm, Kontor
Kungsholmstorg 6, Stockholm

från Fastighetsägarna Service

Trevlig kontorslokal centralt på Kungsholmen

Hyresnivå på förfrågan

220

ÖKB
Storgatan 41, Södertälje, Övrigt
Storgatan 41, Södertälje

från Newsec

Hörnlokal i gatuplan som passar till både kontor, butik, salong etc!

2 000 kr/kvm/år

101

Den här webbplatsen använder kakor för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse. Las mer om cookie policy.