Söker du en ledig lokal i Älvkarleby?

Vi hittar din nästa lokal gratis

GratisSnabbtEnkelt
Skapa sökuppdrag
Local page header image

13

fastighetsbolag nära Älvkarleby

Sturegatan 38, Stockholm

Fastpartner AB

Fastpartner äger och förvaltar fastigheter i Sveriges största befolkningscentrum, Stockholm och Mälardalen från Gävle till Norrköping, Göteborg och Malmö. På dessa orter förvaltar och utvecklar vi våra fastigheter i nära dialog med våra hyresgäster för att skapa effektiva verksamhetslokaler, och en långsiktig positiv och hållbar utveckling av stadsrummet. I våra fastigheter finns några av Sveriges ledande och största industribolag. Där finns också unga entreprenörer med nystartade bolag som lägger grunden till morgondagens näringsliv i Sverige. Dessutom finns det många typer av samhällsservice i våra lokaler som äldreboende, skolor, statlig & kommunala förvaltningar och vårdinrättningar – verksamheter som håller hjulen rullande i det svenska samhället.

Croisette_logo_Pink.png

Propellergatan 2, Malmö

Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, försäkringsförmedling samt förvaltning. Croisette är rikstäckande i Sverige och Island med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad, Uppsala och Reykjavik.

castellum.png

BOX 2269, Göteborg

Castellum AB

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Fastigheternas utgörs i huvudsak av lokaler för kontor, lager/logistik och samhällsfastigheter. Castellum verkar genom en decentraliserad organisation med stark lokal närvaro i ett 20-tal städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors. Vi är dessutom som enda nordiska fastighets- och byggbolag invald i Dow Jones Sustainability Index (DJSI), som inkluderar de bolag i världen som presterar bäst inom hållbarhetsområdet.

Image.png

Beckasinvägen 7, Gävle

Gästrike Fastigheter

Gästrike Fastigheter är ett moderbolag i en mindre fastighetskoncern. De olika bolagen har centralt belägna fastigheter i bland annat Gävle, Skutskär, Sandviken, Hallsberg, Västmanland, Rättvik, Öregrund, Guldsmedshyttan, Gusselby och Bollnäs. Vi tillhandahåller industri-, kontors- och butikslokaler samt hyreslägenheter. Vi försöker att ta tillvara de intryck och önskemål vi får från vår omgivning, för att kunna erbjuda de bästa lösningarna. Gästrike Fastigheter är arbetsnamnet för samtliga bolag i koncernen.

Dios_logo_cmyk_positiv.jpg

Prästgatan 31, Östersund

Diös Fastigheter AB

Diös är ett av Sveriges största fastighetsbolag. Med en tydlig strategi om stadsutveckling vill vi skapa Sveriges mest attraktiva platser med rätt innehåll där människor vill vara, bo, arbeta och mötas. Vi finns i tio städer från Borlänge i söder till Luleå i norr. Genom att bygga goda relationer, ta tillvara på kunskap och ta ansvar, utvecklar vi våra städer och skapar långsiktiga, hållbara värden för våra hyresgäster, vår omvärld, oss själva och våra ägare.


Lokaler i närheten av Älvkarleby

BÖ
S. Kungsgatan 59, Gävle, Butik
S. Kungsgatan 59, Gävle

från Diös Fastigheter AB

Hyresnivå på förfrågan

250-587

Butik
N. Slottsgatan 8, Gävle, Butik
N. Slottsgatan 8, Gävle

från Diös Fastigheter AB

Hyresnivå på förfrågan

115

Ö
Utmarksvägen 37, GÄVLE, Övrigt
Utmarksvägen 37, Gävle

från NP3 Fastigheter AB

Hyresnivå på förfrågan

450

Ö
Utmarksvägen 37, GÄVLE, Övrigt
Utmarksvägen 37, Gävle

från NP3 Fastigheter AB

Hyresnivå på förfrågan

12

Boende
Fredriksgatan 10, sandviken, Boende
Fredriksgatan 10, Sandviken

från BLOKK Fastighetspartner

5 975 000 kr

630

Butik
N. Slottsgatan 3, Gävle, Butik
N. Slottsgatan 3, Gävle

från Diös Fastigheter AB

Hyresnivå på förfrågan

727

Butik
Nygatan 21-23, Gävle, Butik
Nygatan 21-23, Gävle

från Diös Fastigheter AB

Hyresnivå på förfrågan

132

Övrigt
Rullstensvägen 4, gävle, Övrigt
Rullstensvägen 4, Gävle

från REAL Value Management Nordic AB

Hyresnivå på förfrågan

12

Övrigt
Drottninggatan 21, Gävle, Övrigt
Drottninggatan 21, Gävle

från Diös Fastigheter AB

Hyresnivå på förfrågan

206

Den här webbplatsen använder kakor för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse. Las mer om cookie policy.