Vanliga frågor om lokaler i Murbergstaden-Bondsjöstaden

Den största lokalen av slaget lokal nära Murbergstaden-Bondsjöstaden är Lediga Kontorslokaler i Härnösands bästa läge som är 585m² och annonseras av NP3 Fastigheter AB. Den minsta lokalen av slaget lokal nära Murbergstaden-Bondsjöstaden är Trevliga kontorslokaler/kontorsrum som annonseras av NP3 Fastigheter AB och är 20m². I snitt är storleken på lokaler av slaget lokaler nära Murbergstaden-Bondsjöstaden 269m².

Du kan hitta 2 lokaler nära Murbergstaden-Bondsjöstaden, exempelvis Norrstaden Norra Brännan Stenhammar (1) och Norrstaden-Norra Brännan-Stenhammar (1). Total så finns det 2 lokaler nära Murbergstaden-Bondsjöstaden att hyra.

Du kan hitta flera lokaler nära Murbergstaden-Bondsjöstaden blanda annat här: Järnvägsgatan (2) och Nattviksgatan (1). Totalt så finns det 3 lokaler att hyra i närområdet.

Den största annonsören nära Murbergstaden-Bondsjöstaden är NP3 Fastigheter AB (4) och HRF Förmedling Företagsförmedling (1). NP3 Fastigheter AB (4) och HRF Förmedling Företagsförmedling (1) har totalt 5 lokaler tillgängliga.