19 lediga lokaler

Helena hjälper dig välja lokaler i Härryda kommun

Möt en expert

logo

Helena Alterby Nordström

Företagslots hos

Härryda kommun

Varför ska man etablera sig i Härryda kommun?

Härryda kommun har Landvetter flygplats mitt i kommunen och ett stort och varierat näringsliv. Närheten till allt är vår styrka och företagen trivs och utvecklas i kommunen.

Hur arbetar Härryda kommun med att underlätta företagande?

Härryda kommun har som mål att ha Sveriges bästa företagsklimat. Frågan är topp tre prioriterad av våra politiker och tillsammans skapar vi förutsättningar för att det skall vara enkelt att driva företag i kommunen.

Vad bör man tänka på när man letar lokal i Härryda kommun?

Styrkan i våra företagsparker är att de är väl försedda med kollektivtrafik. Kommunen är stor geografisk och det ger också möjlighet till flera olika typer av lägen och prislägen. Är närheten till Göteborg viktig så är Mölnlycke oslagbart i regionen. Både Rävlanda och Hindås är förbundna med järnväg och har närhet till Bollebygd och Borås.

Vad är den långsiktiga visionen för Härryda kommun?

Sveriges bästa företagsklimat där företag utvecklas och är framgångsrika.

"Härryda kommun har som mål att ha Sveriges bästa företagsklimat."

Vanliga frågor om lokaler i Härryda kommun

Den största lokalen av slaget lokal nära Härryda kommun är Fläskebovägen, Bårhult som är 8 500m² och annonseras av Relier Göteborg AB. Den minsta lokalen av slaget lokal nära Härryda kommun är Företagsvägen 2, Mölnlycke som annonseras av Platzer Fastigheter AB och är 14m². I snitt är storleken på lokaler av slaget lokaler nära Härryda kommun 1 365m².

Det finns total 19 lokaler i Västra Götalands län. Du kan hitta 19 i Härryda kommun. Tätorter med flest lokaler är Göteborg (385), Malmö (373), Stockholm (312), Helsingborg (175) och Västra Frölunda (148). Statsdelar i Härryda kommun där man kan finna lokaler är Norrmalm (163), Högsbo (142), Gamla Staden (100), Hamnen (86) och Kista (78).