163 lediga lokaler

Kicki hjälper dig välja lokaler i Mölndal

Möt en expert

logo

Kicki Grönlund

Vilka områden i Mölndal är vanliga eller attraktiva för placering av ett kontor?

Innerstaden, stråket längs med Göteborgsvägen samt Åbro.

Hur mycket ska jag betala för mitt kontor i Mölndal? Vad avgör priset?

Det beror på område, från 1100 kr/kvm till 2000 kr/kvm. Priset avgörs av läge, närhet till service och kommunikationer är viktigt. Givetvis spelar nybyggnads år roll.

Hur vet jag vilket kontor som passar mina behov?

Fundera igenom hur er verksamhet ser ut, är alla inne samtidigt, krävs egna kontor eller fungerar öppen planlösning. Måste alla ha bestämd arbetsplats eller kan ni vara mer flexibla och jobba med flera tysta rum samt mötesrum istället för fast plats till alla. Jag gillar upplägget med olika arbetszoner typ kreativ yta, fokus zon, social arbetsplats o.s.v. där man flyttar runt beroende på vad man jobbar med för stunden. Där möblerar och färgsätter man efter vilket mood arbetsytan skall ha.

Vad bör jag tänka på inför flytt till mitt nya kontor?

Planera i god tid. Utse en flyttansvarig på kontoret som håller ihop allt. Det tar mer tid än man tror.

"Planera i god tid. Utse en flyttansvarig på kontoret som håller ihop allt. Det tar mer tid än man tror."

Vad bör jag tänka på efter inflytt i mitt mitt nya kontor?

Förhoppningsvis fungerar allt som det skall och fokus bör ligga på det egna arbetet. Tveka inte att kontakta er nya förvaltare om det är någonting som inte fungerar.

Vanliga frågor om lokaler i Mölndal

Den största lokalen av slaget lokal nära Mölndal är Brogatan som är 30 000m² och annonseras av NCC Property Development AB. Den minsta lokalen av slaget lokal nära Mölndal är Flöjelbergsgatan 20B, Mölndal som annonseras av Lokalisera AB och är 9m². I snitt är storleken på lokaler av slaget lokaler nära Mölndal 844m².