Söker du en övrig lokal i Hulu?

Vi hittar din nästa lokal gratis

GratisSnabbtEnkelt
Skapa sökuppdrag
Local page header image

15

fastighetsbolag nära Hulu

savills-logo.png

Kaserntorget 5, Göteborg

Savills Sweden AB Göteborg

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivningsföretag med 35 000 anställda i över 600 kontor spridda på mer än 60 länder runt om i världen. Savills i Sverige tillhandahåller bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, corporate finance, värdering, analys och due diligence, uthyrning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice, hyresgästrådgivning och projektledning. Tack vare våra medarbetares unika kombination av entreprenörsanda och specialistkompetens får våra kunder tillgång till fastighetsexpertis av högsta kvalitet.

corem.png

Box 560 85, Stockholm

Corem Property Group AB

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Croisette_logo_Pink.png

Propellergatan 2, Malmö

Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, försäkringsförmedling samt förvaltning. Croisette är rikstäckande i Sverige och Island med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad, Uppsala och Reykjavik.

ladda ned.png

William gibsons väg 1a, Göteborg

Hantverkslokaler i Göteborg AB

Vi gillar fastigheter med mycket historia och en härlig hantverksanda. Vi vill låta historien leva vidare i byggnaderna, samtidigt som vi skriver ett nytt kapitel med en mix av toppmodern design och funktion. Våra lokaler passar perfekt för er som uppskattar en lugn och inspirationsgivande arbetsmiljö med alla dagens bekvämligheter och senaste mode. Vi har ett eget byggteam som arbetar nära med prisade arkitekter och designers. Vi vill växa med er! Hyresgästers behov förändras över tiden och det har vi med i beräkningen. Vi vill vara med på hela er resa. Vi gillar att tänka kreativt och hitta lösningar för era lokalbehov genom tiden. Vi är långsiktiga förvaltare men har också många nya spännande projekt för oss hela tiden som våra nuvarande hyresgäster kan växa in i.

castellum.png

BOX 2269, Göteborg

Castellum AB

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Fastigheternas utgörs i huvudsak av lokaler för kontor, lager/logistik och samhällsfastigheter. Castellum verkar genom en decentraliserad organisation med stark lokal närvaro i ett 20-tal städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors. Vi är dessutom som enda nordiska fastighets- och byggbolag invald i Dow Jones Sustainability Index (DJSI), som inkluderar de bolag i världen som presterar bäst inom hållbarhetsområdet.


Lokaler i närheten av Hulu

Övrigt
Bergslenagatan 45, Borås, Övrigt
Bergslenagatan 45, Borås

från First Office AB

Hyresnivå på förfrågan

104-498

Lager/Logistik
Källbäcksrydsgatan 8, BORÅS, Lager/logistik
Källbäcksrydsgatan 8, Borås

från Castellum AB

Hyresnivå på förfrågan

336

KL
Solvarvsgatan 4, BORÅS, Kontor
Solvarvsgatan 4, Borås

från Castellum AB

Hyresnivå på förfrågan

662

Kontor
Östermalmsgatan 28, Borås, Kontor
Östermalmsgatan 28, Borås

från Nordic PM

Hyresnivå på förfrågan

543

KIL
Fabriksgatan 14, Borås, Kontor
Fabriksgatan 14, Borås

från Nordic PM

Hyresnivå på förfrågan

489

Kontor
Katrinedalsgatan 1, BORÅS, Kontor
Katrinedalsgatan 1, Borås

från Castellum AB

Hyresnivå på förfrågan

305

Lager/Logistik
Källbäcksrydsgatan 6,8, BORÅS, Lager/logistik
Källbäcksrydsgatan 6,8, Borås

från Castellum AB

Hyresnivå på förfrågan

218

KL
Åsboholmsgatan 16, BORÅS, Kontor
Åsboholmsgatan 16, Borås

från Castellum AB

Hyresnivå på förfrågan

418

Lager/Logistik
Industrigatan 29, Borås, Lager/logistik
Industrigatan 29, Borås

från Corem Property Group AB

Hyresnivå på förfrågan

1 245-3 000

Den här webbplatsen använder kakor för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse. Las mer om cookie policy.