Söker du en ledig lokal i Högsbo?

Vi hittar din nästa lokal gratis

GratisSnabbtEnkelt
Skapa sökuppdrag
Local page header image

20

fastighetsbolag nära Högsbo

Croisette_logo_Pink.png

Propellergatan 2, Malmö

Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, försäkringsförmedling samt förvaltning. Croisette är rikstäckande i Sverige och Island med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad, Uppsala och Reykjavik.

savills-logo.png

Kaserntorget 5, Göteborg

Savills Sweden AB Göteborg

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivningsföretag med 35 000 anställda i över 600 kontor spridda på mer än 60 länder runt om i världen. Savills i Sverige tillhandahåller bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, corporate finance, värdering, analys och due diligence, uthyrning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice, hyresgästrådgivning och projektledning. Tack vare våra medarbetares unika kombination av entreprenörsanda och specialistkompetens får våra kunder tillgång till fastighetsexpertis av högsta kvalitet.

klövern.png

Sverige, Sverige

Klövern AB

Klövern är ett fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder kunden effektiva lokaler i valda tillväxtregioner. Klövern är ett av de större börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med kommersiella lokaler som inriktning. Klövern har ca 200 medarbetare fördelat på affärsenheter i prioriterade städer. Affärsenheterna fokuserar på kontakten med kunden. Egen personal, som rent fysiskt finns där hyresgästen valt att lokalisera sig, är en garanti för snabb service och bra marknadskännedom. Vår ambition är att vara marknadsledande i de städer där vi är verksamma.

castellum.png

BOX 2269, Göteborg

Castellum AB

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Fastigheternas utgörs i huvudsak av lokaler för kontor, lager/logistik och samhällsfastigheter. Castellum verkar genom en decentraliserad organisation med stark lokal närvaro i ett 20-tal städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors. Vi är dessutom som enda nordiska fastighets- och byggbolag invald i Dow Jones Sustainability Index (DJSI), som inkluderar de bolag i världen som presterar bäst inom hållbarhetsområdet.

balder_logo_cmyk (2).png

Parkgatan 49, Göteborg

Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.


Lokaler i närheten av Högsbo

Kontor
Lilla Torg 1, MALMÖ, Kontor
Lilla Torg 1, Malmö

från Fastighets AB Balder

Hyresnivå på förfrågan

13

Kontor
Klarabergsgatan 29, Stockholm, Kontor
Klarabergsgatan 29, Stockholm

från AFA Fastigheter

Hyresnivå på förfrågan

620-1 239

Kontor
Bäckstensgatan 9, Mölndal, Kontor
Bäckstensgatan 9, Mölndal

från Savills Sweden AB Göteborg

Hyresnivå på förfrågan

180

ÖK
Krossverksgatan 17 A, LIMHAMN, Övrigt
Krossverksgatan 17 A, Malmö

från Volito Fastigheter

Hyresnivå på förfrågan

122

KIL
Depåvägen 3, Luleå, Kontor
Depåvägen 3, Luleå

från Nordic PM

Hyresnivå på förfrågan

407

ÖKIL
Depåvägen 3, Luleå, Övrigt
Depåvägen 3, Luleå

från Nordic PM

Hyresnivå på förfrågan

1 982

Kontor
Kanslihusgränd 2, Östersund, Kontor
Kanslihusgränd 2, Östersund

från NP3 Fastigheter AB

Hyresnivå på förfrågan

341

Kontor
Grännavägen 24, Huskvarna, Kontor
Grännavägen 24, Huskvarna

från Quadrent

Hyresnivå på förfrågan

325

Kontor
Kungsgatan 37, STOCKHOLM, Kontor
Kungsgatan 37, Stockholm

från Fastighets AB Balder

Hyresnivå på förfrågan

70

BK
Marknadsgatan 3, Uppsala, Butik
Marknadsgatan 3, Uppsala

från Atrium Ljungberg

Hyresnivå på förfrågan

176

Den här webbplatsen använder kakor för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse. Las mer om cookie policy.